De voorbereidingen voor Koningsdag 2024 zijn in volle gang! We maken weer een leuk en gevarieerd programma met een grote vrijmarkt, leuke kinderactiviteiten en een gezellig foodplein. We zijn in gesprek met jongeren om ook activiteiten voor tieners toe te voegen aan het programma. Daarnaast bieden we verenigingen/clubs weer volop de mogelijkheid om zich te presenteren tijdens Koningsdag en nieuwe (jeugd)leden te werven.

Laat kinderen en volwassenen op een laagdrempelige manier kennis maken met jouw vereniging/organisatie door een clinic te organiseren. Zo was er vorig jaar een voetbalkooi, konden kinderen een parcours afleggen op skeelers en was het hooghouden van tennisballen een groot succes! Dit jaar is er ruimte voor nog meer clinics. Daarnaast zoeken we nog verenigingen/organisatie die een korte demonstratie willen geven in de muziekkoepel. Denk aan een korte voorstelling, dansoptreden of een miniconcert.

Aanmelden

Wilt u als vereniging/organisatie meedoen aan Koningsdag 2024? Meld u dan vóór 29 januari 2024 aan via het aanmeldformulier: https://forms.gle/rMzE9afUdgB5ohtA9. Op basis van de aanmeldingen gaan we het programma verder rond maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *