Dit jaar wordt Koningsdag in Roden weer uitbundig gevierd! We hebben een gevarieerd programma gemaakt, met leuke activiteiten voor jong en oud.
 
Om 10.00 uur start de traditionele vrijmarkt in de Heerestraat, Wilhelminastraat en de Albertsbaan. Kinderen kunnen hier hun spullen verkopen en hun muzikale kunsten vertonen. Tegelijkertijd start ook het muziek- en dansprogramma op de Albertsbaan, met optredens van CMV oranje, Fitnesscentrum Roden, Dance Devotion en Muziekvereniging Noordenveld. Tussendoor verzorgt SoundStage de muziek op de Albertsbaan. 
 
Vanaf 13.00 uur is er een leuk programma met workshops en activiteiten op de tijdelijke parkeerplaats van de weekmarkt. Sportverenigingen, waaronder Tennisvereniging Roderwolde, Voetbalvereniging ONR en Skeelervereniging De Draai organiseren hier leuke activiteiten! Daarnaast is de brandweer aanwezig voor een leuke demo.
 
Met een stempelkaart kunnen kinderen gratis deelnemen aan leuke (oudhollandse) spellen op de Albertsbaan. Deze kaarten worden in april via de scholen verspreid. Tussendoor is er voldoende tijd om uit te rusten. Ga naar het multiculti-plein voor een heerlijk hapje/drankje of breng een bezoekje aan het horecaplein met heerlijk broodjes, poffertjes en natuurlijk verse koffie en thee. 
 
Meer informatie
Bekijk hier het volledige programma van Koningsdag Roden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *