Over ruim 100 dagen is het alweer zover: Koningsdag in Roden! We zijn druk bezig om het programma voor dit jaar samen te stellen. Hierin bieden we ook graag weer ruimte aan verenigingen om zich te presenteren en/of een activiteit te organiseren.

Promoot uw vereniging

U kunt op verschillende manieren meedoen aan Koningsdag in Roden. Hieronder sommen we de drie verschillende opties op. Uiteraard is het mogelijk om activiteiten te combineren. Zo kunt u een kraampje op de markt krijgen én een clinic en/of demo geven. 

 • Optie 1: Een clinic op het ‘Doe-plein’
  Laat kinderen en volwassenen kennis maken met uw vereniging door een clinic te organiseren. De clinics vinden plaats tussen 13.00 en 15.00 uur op het ‘Doe plein’. U moet zelf zorgen voor de materialen en de aan- en afvoer hiervan.
   
 • Optie 2: Een demonstratie op de Albertsbaan
  Geef tussen 10.00 en 13.00 uur een demonstratie in de muziekkoepel op de Albertsbaan! Denk aan een korte voorstelling, dansoptreden of een miniconcert. De demonstratie mag maximaal 10 minuten duren. Wij zorgen dat er een muziekinstallatie aanwezig is, andere materialen en voorzieningen moet u zelf meenemen. 
 • Optie 3: Een promotiekraampje op de markt
  Huur een marktkraam op de vrijmarkt! Wij regelen de marktkraam, u kunt de marktkraam volledig naar eigen idee inrichten en gebruiken. U betaalt onkosten voor de huur van de kraam.

Meedoen? Meld uw vereniging aan!

Wilt u als vereniging mee doen aan Koningsdag 2023? Meld u dat aan via het aanmeldformulier: https://forms.gle/rMzE9afUdgB5ohtA9. Op basis van de aanmeldingen kunnen we het programma verder rond maken. Daarna volgt er ook meer informatie met de exacte tijden en onkosten. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *